Termeni și Condiții

Utilizarea acestui formular de comunicare cu Cabinetul de avocat Patrascu Razvan, nu stabileste o relatie tip avocat-client si nu creeaza obligatii reciproce. 

Folositi acest formular pentru descrierea pe scurt a cazului dumneavoastra, in vederea programarii la o consultatie. Informatii confidentiale nu ar trebui transmise prin acest formular. Consultanta juridica poate fi obtinuta de la un avocat, in baza contractului de asistenta juridica incheiat in forma scrisa. Cabinetul de avocat Patrascu Razvan nu acorda consultatii juridice gratuite si nu lucreaza pro-bono, acordam servicii avocatiale numai in baza unui onorariu. Daca problema/solicitarea dumneavoastra intra in aria noastra de expertiza, urmeaza sa va contactam pentru a stabilii data programarii.

Datele și informațiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în cursul navigării acestui website pot fi folosite, stocate și păstrate de Cabinet de avocat Patrascu Razvan şi sunt prelucrate în scopul oferirii serviciilor juridice solicitate de dumneavoastră, al oferirii de răspunsuri mesajelor transmise de dumneavoastră prin website, prin pagina „Contact”, precum și în scopul promovării, îmbunătăţirii serviciilor noastre și comunicării directe cu dumneavoastră.
Vă aducem la cunoștință faptul ca nu sunteți obligat/ă să furnizați datele personale solicitate. Refuzul dvs. determină, însă, prin raportare la pagina de pe website în care aceste date vă sunt solicitate, imposibilitatea de a vă contacta în vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informării cu privire la furnizarea serviciilor juridice solicitate.