Onorarii

Onorariile noastre sunt negociate cu clientul  în funcţie de natura si complexitatea cauzei precum şi a timpului alocat, de urgenţa cauzei, necesitatea deplasărilor, a numarului de avocati implicati, etc.
Onorariile se stabilesc liber intre avocat si client in limitele legii si ale Statutului Avocatilor.

Onorariile pot fi stabilite astfel:

Onorariul orar - stabilit pe ora de lucru, respectiv o suma fixa de unitati monetare cuvenite avocatului pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care le presteaza clientului.

Onorariul fix (forfetar) - consta intr-o suma fixa cuvenita avocatului pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de servicii profesionale pe care il presteaza ori, dupa caz, le presteaza clientului.

Onorariul orar si fix (forfetar) - se datoreaza avocatului indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale.

Onorariul de succes - consta intr-o suma fixa sau variabila stabilita pentru atingerea de catre avocat a unui anumit rezultat si poate fi covenit impreuna cu onorariul orar sau fix.

 Consultanța juridică se acordă numai în baza contractului de asistență juridică încheiat în formă scrisă și contra onorariu.