UN CABINET DE AVOCATURĂ CARE OFERĂ SERVICII JURIDICE ÎN CAUZE DE NATURĂ PENALĂ LA UN NIVEL PROFESIONAL RIDICAT

 Principiile de baza ale Cabinetului nostru sunt onestitatea, transparența, adaptabilitate și confidențialitatea absolută

Cabinetul de Avocat Pătrașcu Răzvan cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniul juridic, vă oferă asistenţă şi reprezentare juridică în faţa organelor de urmărire penală, instanţelor judecătoreşti și a altor instituții ale statului, asigurându-vă totodată consultantă legală pentru evitarea și/sau clarificarea problemelor juridice și soluționarea tuturor conflictelor de natură penală în care sunteți implicat.

Oferim consultantă, reprezentare si asistentă juridică în procesul penal, atât pentru suspect sau inculpat, cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

Suntem caracterizați prin profesionalism, seriozitate și eficentă în relațiile cu clienții noștri, acesta fiind motivul pentru care sute de clienți au apelat cu încredere la noi pentru rezolvarea problemelor de natură legală.

În efortul de a obține cel mai bun rezultat posibil, depunem toate diligențele legale pentru a vă reprezenta interesele, într-o manieră creativă, agresivă și profesională.

Avem capacitatea de a aplica pentru clienții noștri cele mai bune strategii juridice și să le și finalizăm cu succes, suntem capabili să le apărăm drepturile și interesele lor legitime folosind în scopul acesta cele mai potrivite mijloace legale. 

Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Înțelegem cu ce vă confruntați și suntem aici pentru a vă explica acuzațiile și apărările.

Știm că a fi acuzat de o infracțiune poate fi înfricoșător, jenant și extrem de stresant, indiferent dacă acuzațiile sunt sau nu valabile.

Știm că vă simțiți copleșit și nu știți ce să faceți în continuare. Nu vreți să faceți nimic care să înrăutățească lucrurile, dar este nerealist să vă așteptați la un tratament corect și la un rezultat favorabil, dacă încercați să vă descurcați singur. 

În funcție de circumstanțele cauzei, este posibil să aveți la dispoziție apărări de care nu știți. Nu trebuie să întărziați exercitarea acestora.

Consecințele unei condamnări, pot fi grave si vă pot afecta viitorul, din acest considerent este esențial să aveți alături în procesul penal, un avocat cu experiență care să lupte pentru dvs si care să vă ghideaze prin sistemul juridic, de la început până la sfârșit. O greșeală nu trebuie să vă afecteze restul vieții.

Cunoaște-ți drepturile și luptă pentru ele!

 Avocatul Pătrașcu Răzvan este avocatul titular al Cabinetului, este membru in Baroul București, are peste 25 de ani de experiență în practicarea dreptului penal și
se va ocupa personal de cazul dumneavoastră pentru a vă obține cel mai bun rezultat posibil.

Indiferent de gravitatea cazului dvs, vă putem ajuta!