Dosar penal pentru conducere vehicul fara permis. Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Dosar penal pentru conducere cu permisul anulat. Avocat specializat în infracțiuni rutiere

Avocat Patrascu Razvan din Baroul Bucuresti, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul infractiunilor rutierevă poate ajuta prin oferirea de asistență și reprezentarea juridică în urma săvârșirii infracţiunii prevazute si pedepsite de art. 335 Cod penal, constănd in conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Oferim asistență juridică/reprezentare în procesul penal pentru suspect/inculpat și asigurăm realizarea unei strategii de aparare eficente în interesul clientului, adaptată la situația concretă a acestuia, raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

În acest demers, trebuie să prezentați cu exactitate toate detaliile cazului dumneavoastră avocatului, care asigura confidențialitatea absolută a informatiilor primite și care vă poate prezenta raportat la situația de fapt expusă, variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat.

Faptul că sunteți suspect sau inculpat într-o cauza de natură penală nu este echivalent cu a fi găsit vinovat și condamnat de către o instantă de judecată. Suspectul/inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie care obligă organele judiciare (procurori, organe de cercetare penală şi instanţe judecătoreşti) să-l trateze că pe o persoană nevinovată, orice îndoială profitând celui acuzat.

Un avocat specializat în drept penal vă oferă o consiliere adecvată, știind totodată să acționeze operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.

Contactați-ne acum la numărul de telefon: 0724 511 669 sau trimiteți un e-mail la adresa: cabinet@avocatpatrascu.ro.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published