Avocat specializat infracțiuni rutiere

Experiență de peste 25 de ani în domeniul infracțiunilor rutiere. Eficiență și profesionalism.

Avocatul Pătrașcu Răzvan din Baroul Bucuresti, specializat în drept penal, va oferă asistentă juridică și reprezentare de specialitate în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată, în faza judecăţii, la toate nivelele jurisdicționale: fond/apel ori în căi extraordinare de atac, in cazul infracţiunilor precum: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 Cod penal), conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 Cod penal), conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 Cod penal), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (art. 337 Cod penal), părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia (art. 338 Cod penal), împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice (art. 339 Cod penal), nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor (art. 340 Cod penal),  uciderea din culpă( art. 196 Cod penal), vătămarea corporală din culpă ( art. 193 Cod penal).

După epuizarea tuturor căilor de atac interne, asigurăm asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Oferim asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

Știm că o condamnare vă poate afecta negativ viața personală și profesională în mai multe moduri.

Dacă ați fost acuzat de o infracțiune, indiferent dacă sunteți vinovat sau nevinovat, veți avea nevoie de un avocat calificat în domeniul dreptului penal pentru a vă apăra drepturile și a lupta împotriva acuzațiilor.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Deoarece reputația și libertatea dumneavoastră sunt în joc, gestionăm toate cazurile cu atenție și agresivitate.

Iată 5 motive pentru care ar trebui să ne alegeți:

NE OCUPĂM EXCLUSIV DE CAUZE DE NATURĂ PENALĂ

Apărarea in cauze de natură penală este un domeniu de drept foarte specializat, care necesită cunoaștere aprofundată a legilor care sunt în continuă schimbare și experiența de a folosi aceste legi în beneficiul clienților.

AVEM EXPERIENȚA NECESARĂ

De-a lungul anilor în care am practicat dreptul penal și am interacționat cu clienții noștri, am construit o bază solidă de cunoștințe juridice și abilități în fața organelor judiciare, care pot fi obținute doar din anii de muncă în acest mediu. Dacă sunteți acuzat de savarsirea unei infracțiuni, aveți nevoie de un avocat penalist cu experiență pentru a vă proteja viitorul.

ȘTIM CUM SĂ CONSTRUIM O APĂRARE SOLIDĂ ȘI EFICENTĂ

Cele două secrete pentru apărarea cu succes a unui client împotriva acuzațiilor penale sunt o combinație complexă de studiu și practică.

Prin experiența acumulată în peste 25 de ani de practică, asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului, adaptată la situația concretă a acestuia, raportându-ne la probele din dosarul cauzei, urmănd să îi prezentăm toate variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat.

SUNTEM AICI PENTRU A LUPTA PENTRU DVS

Suntem disponibili în orice moment și vă oferim întotdeuna o consiliere adecvată, știind totodată să acționăm operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.

Considerăm că fiecare client are nevoie de un avocat, cineva în care clientul poate crede si în care să aibă încredere ca o să îi fie alături la fiecare pas in procesul penal, de la început până la sfârșit.

NOUĂ CHIAR NE PASĂ DE PROBLEMELE DVS

Știm că treceți printr-o perioadă dificilă din viață și nu trebuie să o faceți singur. Împreuna vom forma o echipă cu un singur obiectiv: să obținem o soluție favorabilă pentru dvs!

Contactează-ne acum la 0724 511 669 pentru o evaluare și pentru a vă explica diferența pe care o poate face un avocat penalist cu privire la rezultatele cazului dvs!

 

33 comments

Constantin Liviu

Mi sa suspendat permisul pentru neacordarea priorității la trecerea de pietoni dar in procesul verbal sa gresit.locul faptei și calculul amenzii adică în descriere e corect dar locul faptei îl scrie in alta parte și amenda in loc de 6puncte la 145lei ((870)) mi-a scris 990lei. Exista vreo șansă de a anula procesul verbal din cauza greșelilor făcute de agent

Noemi

Mi-a expirat permisul de Anglia si nu am observat eu fiind cu domiciliu in Romania si acuma cand am vrut sa il schimb cica nu se poate de ce a expirat si ca trebuie sa fac scoala de sofer din nou sau sa il reinoiesc acolo…ei de acolo nu pot sa il reinoiasca deoarece nu mai stau acolo iar aici imi spun ca trebuie sa fac din nou scoala…mentionez ca permisul a fost dobandit pe teritoriul romaniei si doar schimbat a fost in anglia…ce e de facuteu am 18 ani vechime deci inseamna ca pierd anii?

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT

@ Adina B
Buna ziua, ideal ar fi sa luati legatura cu politistul care se ocupa de cercetarea penala. Daca nu reusiti, formulati o cerere catre Parchet prin care sa solicitati sa vi se comunice numarul unic de inregistrare si stadiul cercetarilor.

Adina B

Buna ziua!
Avem o problemă de informare/comunicare din partea poliției sau nu știm noi cum/cui să ne adresăm.
Acum mai bine de o lună, tatălui meu i s-a ridicat permisul de conducere pentru că a circulat cu un autovehicul fără numere de inmatriculare.
Politia comunei, pe raza careia s-a intamplat, i-a retinut permisul de conducere si i-a înmânat DOAR o Dovadă în care e specificat “fara drept de conducere”.
Nu i s-a inmanat Proces Verbal, nimic altceva. In Dovada, unde ar trebui sa fie  nr. de PV, domnul politist a tras o linie.
Dupa cateva zile de la aceasta data, tata a fost la sectia de politie respectiva sa obtina mai multe detalii, dar nu a putut afla nimic de la domnii politisti, nici PV sau o copie, nici nr de dosar, nimic.
Tinând cont de faptul că au trecut mai mult de 40 de zile în care nu stim nimic mai mult față de prima zi, va rugam sa ne spuneti care sunt procedurile in asemenea caz.
In acest moment, tata nu stie incotro sa se indrepte pentru a-si afla situatia exacta.

Vă mulțumim din suflet!

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT

@Alexei Stefania:
Daca veti fi trimisa in judecata si gasita vinovata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii. Daca doriti sa colaboram, ma puteti contacta la nr. 0724511669.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published