Avocat specializat infracțiuni privind regimul rutier

Avocatul Pătrașcu Răzvan din Baroul Bucuresti, avocat specializat in drept penal, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul juridic, va oferă asistentă juridică și reprezentare de specialitate în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată, în faza judecăţii, la toate nivelele jurisdicționale: fond/apel ori în căi extraordinare de atac, in cazul infracţiunilor precum: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 Cod penal), conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 Cod penal), conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 Cod penal), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (art. 337 Cod penal), părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia (art. 338 Cod penal), împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice (art. 339 Cod penal), nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor (art. 340 Cod penal),  uciderea din culpă( art. 196 Cod penal), vătămarea corporală din culpă ( art. 193 Cod penal).

După epuizarea tuturor căilor de atac interne, asigurăm asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Oferim asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

În acest demers, trebuie să prezentați cu exactitate toate detaliile cazului dumneavoastră avocatului, care asigura confidențialitatea absolută a infomatiilor primite și care vă poate prezenta raportat la situația de fapt expusă, variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat. Faptul că sunteți suspect sau inculpat într-o cauza de natură penală nu este echivalent cu a fi găsit vinovat și condamnat de către o instantă de judecată. Suspectul/inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie care obligă organele judiciare (procurori, organe de cercetare penală şi instanţe judecătoreşti) să-l trateze că pe o persoană nevinovată, orice îndoială profitând celui acuzat. Un avocat specializat în drept penal vă oferă o consiliere adecvată, știind totodată să acționeze operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.

Pentru informatii suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 0724 511 669 sau trimiteți un e-mail la adresa cabinet@avocatpatrascu.ro.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published