Avocat specializat în drept penal din București

Avocatul Pătrașcu Răzvan din Baroul Bucuresti, avocat specializat in drept penal, cu o experinta de peste 25 de ani în domeniul juridic, vă oferă asistenţă şi reprezentare juridică în faţa organelor de urmărire penală, a instanţelor judecătoreşti, a autorităţilor cu atribuţii jurisdicţionale, a notarilor publici şi a executorilor judecătoreşti, a organelor administraţiei publice şi a instituţiilor, precum şi a altor persoane juridice, asigurându-vă totodată consultantă legală permanentă pentru evitarea și/sau clarificarea problemelor juridice și soluționarea tuturor conflictelor în care sunteți implicat.
Avocat penalist: Care sunt serviciile juridice pe care vi le oferim?
  • Asistentă juridică și reprezentare de specialitate în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată, în faza judecăţii, la toate nivelele jurisdicționale: fond/apel ori în căi extraordinare de atac.
  • După epuizarea tuturor căilor de atac interne, asigurăm asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
  • Oferim asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.
  • Avocat drept penal:
  • Aria noastră de expertiză acoperă majoritatea infracțiunilor prevăzute de Codul penal, cât și cele prevăzute în legi speciale: Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, Legea nr. 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, Legea 161/2003 privid unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției - care cuprinde și reglementări privind prevenirea și combaterea criminalității informatice, Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism, Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal.
  • Acordăm consultanță și asistență juridică/reprezentare în fața organelor judiciare în cazuri precum: omorul, uciderea din culpă, lovirea sau alte violențe, vătamarea corporală, lovirile sau vătămarile cauzatoare de moarte, vătamarea corporală din culpă, violența în familie, lipsirea de libertate în mod ilegal, amenințarea, șantajul, hărțuirea, traficul de persoane, traficul de minori, proxenetismul, violul, agresiunea sexuală, actul sexual cu un minor, coruperea sexuală a minorilor, hărtuirea sexuală, violarea de domiciliu, violarea vieții private, divulgarea secretului profesional, furt, tălharie, abuzul de încredere, bancrută frauduloasă, gestiune frauduloasă, înselaciunea, distrugerea, tulburarea de posesie, ultrajul, sustragerea de sub sechestru, traficul de migranți, inducerea în eroare a organelor judiciare, favorizarea făptuitorului, tăinuirea, influențarea declarațiilor, mărturia mincinoasă, cercetarea abuzivă, nerespectarea hotărârilor judecătorești, luarea de mită, darea de mită, traficul de influentă, cumpărarea de influentă, primire de foloase necuvenite, delapidarea, purtare abuzivă, abuzul în serviciu, conflictul de interese, falsificarea de monede, punerea în circulație de valori falsificate, violarea secretului corespondenței, falsul material în înscrisuri oficiale, falsul intelectual, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, uzul de fals, falsul informatic, falsul în declarații, constituirea unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uzul de armă fără drept, accesul ilegal la un sistem informatic, interceptarea ilegală a unei transmisii de date informatice, tulburarea ordinii şi liniştii publice, pornografia infantilă, ultrajul contra bunelor moravuri, abandonul de familie, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, fraudă la vot, evaziunea fiscală, traficul de droguri, spălarea de bani, infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice precum: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului, împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, precum și alte infracțiuni prevăzute de legea penală.
  • Știm că o condamnare vă poate afecta negativ viața personală și profesională în mai multe moduri.
  • Dacă ați fost acuzat de o infracțiune, indiferent dacă sunteți vinovat sau nevinovat, veți avea nevoie de un avocat calificat în domeniul dreptului penal pentru a vă apăra drepturile și a lupta împotriva acuzațiilor.
  • DE CE SĂ NE ALEGEȚI?
  • Deoarece reputația și libertatea dumneavoastră sunt în joc, gestionăm toate cazurile cu atenție și agresivitate.
  • Iată 5 motive pentru care ar trebui să ne alegeți:
  • NE OCUPĂM EXCLUSIV DE CAUZE DE NATURĂ PENALĂ
  • Apărarea in cauze de natură penală este un domeniu de drept foarte specializat, care necesită cunoaștere aprofundată a legilor care sunt în continuă schimbare și experiența de a folosi aceste legi în beneficiul clienților.
  • AVEM EXPERIENȚA NECESARĂ
  • De-a lungul anilor în care am practicat dreptul penal și am interacționat cu clienții noștri, am construit o bază solidă de cunoștințe juridice și abilități în fața organelor judiciare, care pot fi obținute doar din anii de muncă în acest mediu. Dacă sunteți acuzat de savarsirea unei infracțiuni, aveți nevoie de un avocat penalist cu experiență pentru a vă proteja viitorul.
  • ȘTIM CUM SĂ CONSTRUIM O APĂRARE SOLIDĂ ȘI EFICENTĂ
  • Cele două secrete pentru apărarea cu succes a unui client împotriva acuzațiilor penale sunt o combinație complexă de studiu și practică.
  • Prin experiența acumulată în peste 25 de ani de practică, asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului, adaptată la situația concretă a acestuia, raportându-ne la probele din dosarul cauzei, urmănd să îi prezentăm toate variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat.
  • SUNTEM AICI PENTRU A LUPTA PENTRU DVS
  • Suntem disponibili în orice moment și vă oferim întotdeuna o consiliere adecvată, știind totodată să acționăm operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.
  • Considerăm că fiecare client are nevoie de un avocat, cineva în care clientul poate crede si în care să aibă încredere ca o să îi fie alături la fiecare pas in procesul penal, de la început până la sfârșit.
  • NOUĂ CHIAR NE PASĂ DE PROBLEMELE DVS
  • Știm că treceți printr-o perioadă dificilă din viață și nu trebuie să o faceți singur. Împreuna vom forma o echipă cu un singur obiectiv: să obținem o soluție favorabilă pentru dvs!
  • Contactează-ne acum la 0724 511 669 pentru o evaluare și pentru a vă explica diferența pe care o poate face un avocat penalist cu privire la rezultatele cazului dvs!

 

    Leave a comment

    Please note, comments must be approved before they are published