Alcool la volan. Dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Avocatul Pătrașcu Răzvan din Baroul Bucuresti, avocat specializat in drept penal, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul juridic, va oferă asistentă juridică și reprezentare de specialitate în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată, în faza judecăţii, la toate nivelele jurisdicționale: fond/apel ori în căi extraordinare de atac, in cazul infracţiunilor precum: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 Cod penal), conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 Cod penal), conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 Cod penal), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (art. 337 Cod penal), părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia (art. 338 Cod penal), împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice (art. 339 Cod penal), nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor (art. 340 Cod penal),  uciderea din culpă( art. 196 Cod penal), vătămarea corporală din culpă ( art. 193 Cod penal).

După epuizarea tuturor căilor de atac interne, asigurăm asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Oferim asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

În acest demers, trebuie să prezentați cu exactitate toate detaliile cazului dumneavoastră avocatului, care asigura confidențialitatea absolută a infomatiilor primite și care vă poate prezenta raportat la situația de fapt expusă, variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat. Faptul că sunteți suspect sau inculpat într-o cauza de natură penală nu este echivalent cu a fi găsit vinovat și condamnat de către o instantă de judecată. Suspectul/inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie care obligă organele judiciare (procurori, organe de cercetare penală şi instanţe judecătoreşti) să-l trateze că pe o persoană nevinovată, orice îndoială profitând celui acuzat. Un avocat specializat în drept penal vă oferă o consiliere adecvată, știind totodată să acționeze operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.

Pentru informatii suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 0724 511 669 sau trimiteți un e-mail la adresa cabinet@avocatpatrascu.ro.

4 comments

Ionuț

Domnule Pătrașcu menționez ca nu am scris mai sus deși eu ma afla la mine acasă prietenul lsta care m-am certat cu el sa dus la mașină mea acolo unde era parcata și mia luat keile din contact și mia spart parbrizul din fata mult respect domnule Pătrașcu .

Ionuț

Bună ziua domnule Pătrașcu lămuriți-mă și pe mine cu un răspuns va rog ln urma unui scandal mam certat cu un prieten și nu era mașina implicata mașina sa aflat la o distanta de vreo 300 de metri de la scandal neam certat după care am plecat acasă la mine și am băut doua trei pahare de vin ln 15 20 minute vecini au sunat la politie și prietenul care mam bătut cu el a zis ca am condus mașina ln timpul alcoolului deși eu ma aflam la mine acasă politia a venit la mine acasă mau luat mau bătut mascații și mau lntrebat dacă am băut și eu le-am zis ca am băut la mine acasă atunci ei au sunat la rutiera sa vina un coleg deal lor să-mi pună fiola nu mam opos am suflat și mia ieșit 0.50 și mau dus la recoltare după o săptămână am fost cu un avocat la politie și mia zic avocatul ca după calculele lor miar ieși 1.27 cu 15 deși analizele nu au venit (repet politia nu ma prins ln trafic sau la volanul mașini) va rog frumos ce trebuie sa fac și la ce sa ma aștept ce șanse am să-mi recapat permisul multă stima și respect va mulțumesc.

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT

Buna seara, consultanta se acorda numai la sediul Cabinetului, ma puteti contacta la nr. 0724511669 sa stabilim detaliile.

Ares

Buna seara domnu avocat.Am fost surprins in trafic de către un echipaj al unei secți de poliție in aerul expirat 0.55 acum doua zile am fost chemat la secție pentru declarație am angajat avocat dar se pare ca este mult prea departe pe lângă caz . Pe buletinul de analize scria 1.70 in sânge și din câte știu eu trebuia sa iasă la jumate 1.20-1.30 mi sa recoltat o singura proba de sânge . Mie mi se pare prea mare diferența . O idee ceva mulțumesc

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published