Alcool la volan | Droguri la volan | Dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive

Experiență de peste 25 de ani în domeniul infracțiunilor rutiere. Eficiență și profesionalism.

Avocatul Pătrașcu Răzvan din Baroul Bucuresti, specializat în drept penal, va oferă asistentă juridică și reprezentare de specialitate în fața organelor de urmărire penală, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară precum și în fața completelor de judecată, în faza judecăţii, la toate nivelele jurisdicționale: fond/apel ori în căi extraordinare de atac, in cazul infracţiunilor precum: punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 Cod penal), conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 Cod penal), conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art. 336 Cod penal), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (art. 337 Cod penal), părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia (art. 338 Cod penal), împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice (art. 339 Cod penal), nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor (art. 340 Cod penal),  uciderea din culpă( art. 196 Cod penal), vătămarea corporală din culpă ( art. 193 Cod penal).

După epuizarea tuturor căilor de atac interne, asigurăm asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Oferim asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente și asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului adaptată la situația concretă a acestuia raportându-ne la probele din dosarul cauzei.

Știm că o condamnare vă poate afecta negativ viața personală și profesională în mai multe moduri.

Dacă ați fost acuzat de o infracțiune, indiferent dacă sunteți vinovat sau nevinovat, veți avea nevoie de un avocat calificat în domeniul dreptului penal pentru a vă apăra drepturile și a lupta împotriva acuzațiilor.

Deoarece reputația și libertatea dumneavoastră sunt în joc, gestionăm toate cazurile cu atenție și agresivitate.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Iată 5 motive pentru care ar trebui să ne alegeți:

NE OCUPĂM EXCLUSIV DE CAUZE DE NATURĂ PENALĂ

Apărarea in cauze de natură penală este un domeniu de drept foarte specializat, care necesită cunoaștere aprofundată a legilor care sunt în continuă schimbare și experiența de a folosi aceste legi în beneficiul clienților.

AVEM EXPERIENȚA NECESARĂ

De-a lungul anilor în care am practicat dreptul penal și am interacționat cu clienții noștri, am construit o bază solidă de cunoștințe juridice și abilități în fața organelor judiciare, care pot fi obținute doar din anii de muncă în acest mediu. Dacă sunteți acuzat de savarsirea unei infracțiuni, aveți nevoie de un avocat penalist cu experiență pentru a vă proteja viitorul.

ȘTIM CUM SĂ CONSTRUIM O APĂRARE SOLIDĂ ȘI EFICENTĂ

Cele două secrete pentru apărarea cu succes a unui client împotriva acuzațiilor penale sunt o combinație complexă de studiu și practică.

Prin experiența acumulată în peste 25 de ani de practică, asigurăm realizarea unei strategii în dosarul penal în interesul clientului, adaptată la situația concretă a acestuia, raportându-ne la probele din dosarul cauzei, urmănd să îi prezentăm toate variantele legale existente, rezultatele preconizate, precum și indicații privind cea mai bună cale legală de urmat.

SUNTEM AICI PENTRU A LUPTA PENTRU DVS

Suntem disponibili în orice moment și vă oferim întotdeuna o consiliere adecvată, știind totodată să acționăm operativ pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră să fie protejate.

Considerăm că fiecare client are nevoie de un avocat, cineva în care clientul poate crede si în care să aibă încredere ca o să îi fie alături la fiecare pas in procesul penal, de la început până la sfârșit.

NOUĂ CHIAR NE PASĂ DE PROBLEMELE DVS

Știm că treceți printr-o perioadă dificilă din viață și nu trebuie să o faceți singur. Împreuna vom forma o echipă cu un singur obiectiv: să obținem o soluție favorabilă pentru dvs!

Contactează-ne acum la 0724 511 669 pentru o evaluare și pentru a vă explica diferența pe care o poate face un avocat penalist cu privire la rezultatele cazului dvs!

4 comments

PATRASCU RAZVAN CABINET DE AVOCAT

@Alin:
Buna ziua,
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 1 C. pen. Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza. Faptul ca ati condus(chiar si 1 m), in conditiile in care alcoolemia din sange o sa depaseasca valoarea de 0,80 g/l alcool pur în sânge, califica fapta dvs ca infractiune. Faptul cat ati fost implicat intr-un eveniment rutier, agraveaza situatia.
Pentru celeritate, solicitati sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

alin

buna ziua ,
am parcat dimineata la ora 9 , am blocat o lata masina , am lasat numarul in geam , la 16 a sunat cineva sa se mute masina , initial nu am raspus insa il loc sa il astept pe tata sa vina de ladoctor sau sa rog pe cineva am muta …am mut eu 1 metru , am atis o masina atins nici macar vopseaua , se poate vedea si pe camera ca nu voiam sa plec decat sa parchez, a venit prper , politie, 1.5 in aer ,la sange nu am rezultate . deci am o sansa sau nu . dosar ,in masina am plecat fara telefon acte , ca voiam sa ma intorc m-am seriat am vrut sa sa ma duc sa iau actele si sa sun , domnul m a prins pe mama , m a bruscat am si verficat medical vantai pe mana . va rog sa ma ajutati .daca am act medical ca in anul acesta am un avc ischemin ,de la neuro m-au trimis la cardio , acolo mi-au spus ca am atacuri de panica scris pe reisoarea medicala ,am ajuns la psiholog , la psihiastric dingnostul depresie moderrada . m-ar putea ajuta sau ma va incurca.Va rog sa imi spuneti ce sante am.multumesc!

Cabinet de avocat Patrascu Razvan

Ma puteți contacta la nr. 0724511669 pentru a stabili o ședință de consultanta în cadrul căreia sa îmi prezentați cazul dvs.

Marcu Daniel

Buna ziua , am o întrebare și dacă mi-ați Răspunde sincer as fi recunoscător.Anul trecut in Septembrie pe data de 6 am avut un accident fără victime am fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.47 mg in aerul expirat și in sânge 1.22 . Precizez ca eu nu beau de fel. Am venit din Anglia ,m-am bucurat ca mi-am văzut părinții și am făcut un grătar ,prietenei mele i sa făcut rău …este anemică. M-am panicat și am vrut sa o duc la spital. Am condus aproximativ 100 m și am intrat într-un gard . Nu am mai avut antecedente de genul sau penale… puteți să-mi Spune-ți sincer la ce sa ma aștept ? Toată lumea își dă cu părerea și nu înțeleg nimic. Va mulțumesc!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published